Co přinesl srpen pražskému gastru?
Ambiente po sedmi letech zásadně změnilo koncept Esky, která se rozdělila na dva podniky – dole je pekárna s bistrem, v patře nová restaurace Štangl. K tomu otevřelo Vin de Marie, vinotéku částečně patřící k o pár týdnu dříve otevřené Marii B, a co nevidět spustí svůj první fast food zaměřený na vypilované burgery Burger Service.
Dál své brány otevřela zážitková restaurace Triton, umístěná v secesní jeskyni pod Václavákem, experimentální River’s smokelab, vinný tapas bar Špek a Víno, netypická pobočka městské knihovny spojená s kavárnou Velký mlýn, Point Café & Gallery, Point dining bar a ve zkušebním provozu zahájilo kouzelné Bistro Karel.
No a pokud by vás zajímaly další tipy, všechny kavárenské novinky pravidelně doplňuji do mapy kaváren nebo sdílím na mém Instagramu @veronikatazlerova, tak se čas od času můžete podívat i tam.