Site icon VERONIKA

Photo Diary || Duben

Ani nevíte, jak zvláštní pro mě poslední dny jsou. Už je to více než týden, co jsem si za potlesku celé školy symbolicky zazvonila na zvon a definitivně tím ukončila těch dlouhých osm let. Pořád nějak nemůžu uvěřit tomu, že je to všechno opravdu za mnou. Že už mi zbývá jen zvládnout to poslední velké finále a čeká mě úplně nový život. A ani Vám nemusím povídat, jak moc už jsem na něj zvědavá!
Jelikož tu ale máme nový měsíc, přišel s ním i čas na tradiční Photo Diary. Opět jsem se probrala tou hromadou fotek, zavzpomínala na všechny ty krásné okamžiky a maličkosti, zajímavé akce a úsměvy, které mi pomáhaly zvládnout tohle náročné období. Nechyběly mé milované ranní trhy na Náplavce, velikonoční brunch, oslava třetích narozenin Coffee room, skvělá Veggie Náplavka ani první narozeniny Nemléka.
Na svůj foodie list jsem si poznamenala vršovickou novinku, TEP, kterou všem milovníkům Berlína doporučuji všemi deseti, a v rámci maturitní přípravy jsem zhlédla úžasné představení Hamleta, které mě svým moderním šílenstvím opravdu moc bavilo.
Zbytek času jsem strávila nad učebnicemi v kavárnách (a věřte nebo ne, ale jejich počet je tak trojnásobný, než uvidíte na fotkách), ve fitku, ve společnosti mých stejně zoufalých spolužáků, v prostorách Národní galerie (kde je vstup pro studenty zdarma!) a na neodkladných blogerských schůzkách.
A i když bych si tady s Vámi ze všeho nejradši zase povídala do aleluja, ten malý ďáblík, co se mi usadil v hlavě, už mě zase volá k učení, tak se budu muset rozloučit…
Mějte se nádherně a užijte si fotky,
Veronika ♥
Cafe Savoy ♥
Cafefin ♥

 

Náplavka ♥

 

Sólista ♥

 

Nádherné Café Letka ♥

 

 

Jaro ♥

 

Kavárna Pražírna ♥

 

BOHO Café ♥

 

Třetí narozeniny Coffee room ♥

 

 

 

Ema Espresso Bar ♥

 

Urban Cafe ♥

 

 

Kofárna ♥

 

Narozeniny Nemléka ♥

 

Bad hair day

 

Monolok ♥

 

TEP ♥

 

 

 

LÁSKA z Veggie Náplavky ♥

 

Tonkin Café ♥

 

 

Coffee room ♥

 

V Delmartu už si můžete namíchat i vlastní snídaně! ♥

 

Cafefin ♥

 

Mezi srnky ♥

 

Monolok ♥

 

Sólista ♥

 

 

Velikonoční brunch v Coffee room ♥

 

Ema ♥

 

Černá rýže s bílým jogurtem v Cafefinu ♥

 

 

Parádní polštářový místo v Monoloku ♥
Exit mobile version
Přejít k navigační liště