Site icon VERONIKA

Photo Diary || Únor 2017

Sluníčko, farmářské trhy, Barista Roku, tulipány, blogerské akce, kočičí kavárna, jaro, fitko, procházky, focení, učení a nespočet pražských kaváren. Tak nějak bych popsala uplynulý měsíc, který zase zmizel lusknutím prstu. Některé dny byly jako ze žurnálu, jiné je lepší zapomenout. Tak či onak, byl to zase nabitý měsíc a nebýt všech těch fotek, které jsem pro Vás teď pěkně dlouho vybírala, skoro bych ani nevěděla, co všechno mě v posledních dnech potkalo.
Mezi nejlepší akce patří rozhodně další ročník Baristy Roku, který proběhl o víkendu v holešovických Jatkách 78. Zase se pod jednou střechou sešli všichni zapálení coffee people, výběrová káva tekla proudem, nejlepší baristé porovnávali své síly a atmosféra byla opět nezapomenutelná. S napětím jsem pozorovala soutěžní výkony, ochutnávala jednu kávu za druhou a fandila o sto šest. Nakonec, po dlouhých dvou dnech plných kofeinu a urputného boje, získal královskou korunu Jan Škeřík, kterého můžete potkat v kavárně Double B. Na druhém místě se umístil loňský vítěz Ondřej Hurtík z kavárny Místo a bronz obsadil Zdenda z onesip coffee. Byl to vážně parádní víkend a pokud jste se z nějakých důvodů na Baristu nedostali, můžete se podívat na tohle video, nebo rovnou celý stream, ať si uděláte alespoň malý obrázek o tom, jak taková soutěž vlastně vypadá.
Další dny byly plné jarních radostí, přípravy na maturitu, všech možných i nemožných blogerských povinností, kaváren a tréninků. Kromě toho jsem si začla plnit svá malá předsevzetí a navštívila kočičí kavárnu, domluvila pro Vás několik soutěží a projektů, na které se už ohromně těším, a ve čtvrtek se chystám na výlet do Kutné Hory, takže pokud máte nějaké tipy, určitě mi napište do komentářů!
Teď už ale konec povídání, užijte si fotky a mějte se opět nádherně,
Veronika ♥
Cafefin

Náplavkový holky ♥
Kočičí kavárna ♥
Pokus o kočkaskafem fotku
Styl a Interiér
Kofárna
Milovaná Pastva
Farmářský ráno ♥
Úlovek z Vinted.cz ♥
Ema Espresso Bar
Tricafe
Cafefin
Barry Higgels
SmetanaQ Café
SmetanaQ
Další náplavkový ráno ♥
All day long
Představeni Adidas Ultra Boost
Ema štěstí ♥
Opět u mojí Lenny ♥
Cafefin pomilionté ♥
Kavárna co hledá jméno ♥
Oběd v Monolok Café
Kavárna Pražírna
Trochu foukalo:D
Mamacoffee na Jiřáku
Coffee love ♥
Cafefin
Můj Šálek Kávy
Bar Cobra
Kofárna
Urban Café
Double B
Urban Café
Mamacoffee
Barista Roku!

 

Exit mobile version
Přejít k navigační liště