Site icon VERONIKA

15 aplikací pro lepší studium, práci a plánování

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je to sotva pár dní, co mi začala škola, a já už zase plavu. Už zase se snažím sedět na několika židlích najednou. A čím dál tím víc si uvědomuji, že to není (nejen kvůli velikosti mého zadku) dost dobře možné. Chci dál psát, fotit, nahrávat podcasty, tvořit. Chci psát texty pro klienty, přednášet a vídat své články v časopisech a online magazínech, do kterých přispívám.

Abyste mě správně chápali, nechci si vám tu dnes stěžovat a vím, že chyba není ve škole, kterou studuji, ale ve mně. Žiju dva životy a vtěsnat je do týdne, který má jen sedm dní, je někdy pořádný oříšek. Můj rozvrh je doslova nadupaný skvělými předměty jako je příprava start-upu, aplikovaná sociologie, produkce v kreativním průmyslu nebo copywriting a já jsem sama na sebe naštvaná, že si toho pomalu ani nevážím. Že jen neustále přemýšlím nad tím, jaké to bude, až odstátnicuju a dovolím si zase víc žít. Ale to, že tu teď sedím v tom mým malým vršovickým bytě a teprve s úderem půlnoci jsem si našla chvilku, abych vám napsala tyhle řádky, mi nepřijde jako ideální stav.

Zkrátka a dobře, jak všichni víme, čas je vzácná komodita. A pokud bitvu s ním taky pořád prohráváte, chci se s vámi dnes podělit o mých patnáct tipů na aplikace, které by vám mohly trochu pomoci. A je jedno, jestli jste z řad vysokoškoláků, nebo se jen chcete naučit něco nového. Následující patnáctka aplikací, vám (doufám) usnadní studium, práci i plánování času:

Jaké aplikace pomáhají při studiu a práci vám? 

Veronika ♥

Exit mobile version
Přejít k navigační liště