Site icon VERONIKA

Tipy | Únor 2021

Uznávám, že predikce, že v březnu otevřou kavárny i obchody a život se začne pomalu vracet k normálu, byly asi tak stejně naivní, jako že budu mít po tři čtvrtě roce zase normální vlasy. Situace je tragická na obou frontách a lepší zítřky v nedohlednu. Gastronomické novinky jsou proto zase skromnějšího charakteru, ale věřím, že tipy na čtení, kosmetiku a projekty, které mě během února zaujaly, vám to vynahradí.

KAVÁRNY & BISTRA & RESTAURACE

Co vznikne spojením květin a výběrové kávy? Metok, nová kavárna / květinářství na Palmovce, kde vám ke kávě uvážou nádhernou kytici tulipánů nebo růží. Ráj na zemi.

A dál? I přes to, že současná situace rozkvětu gastronomie zrovna nepřeje, v holešovicích vznikl průser (respektive PRU58) a na Výtoni servírují kafe v šálku.

KOSMETIKA

Poslední dobou jsem (asi jako většina žen) zkrátila seznam produktů, kterými se každé ráno líčím, a místo make-upu teď většinou používám jen korektor. Mezi mé favority patří Estée Lauder Double Wear Stay-in-PlaceClinique Even Better™ All-Over Concealer, který má ve víčku houbičku pro snazší vťupkávání do ztracena.

Čeho se ale ani v době rouškové nevzdám, jsou výrazné rty. Za poslední měsíc jsem svou sbírku rozšířila o hydratační rtěnky Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture v odstínech Nu Fatal a Rouge Libre a z obou jsem nadšená.

MIŠMAŠ

Co se týká čtení, moc doporučuji Hezčí svět od Barbory Šťastné (a všechny další knihy, která napsala). Z oblasti marketingu můžete sáhnout po desetiročence Médiáře, která zachycuje to podstatné o médiích v Česku z let 2010 až 2020. A jestli potřebujete uvolnit místo v knihovně, mrkněte na Knihobota, který vám s prodejem starých knih pomůže.

A na závěr mám pro vás tip roku, který jsem od vás dostala na Instagramu poté, co jsem vám vylíčila tragikomický příběh o tom, jak jsem zůstala uvězněná v nových botách. Je jím zouvák a já nechápu, jak jsem bez něj mohla doteď žít.

TELEGRAFICKY

 

A pokud by vás zajímaly další tipy, všechny kavárenské novinky neustále doplňuji do mapy kaváren, doporučení na podcasty a weby do tohoto článku a vše samozřejmě sdílím i na mém Instagramu @veronikatazlerova.

 

Exit mobile version
Přejít k navigační liště