Site icon VERONIKA

Tipy | Březen 2022

Slunce svítí, ptáci zpívají a já mám pro vás první jarní tipy na nové kavárny, bary, kosmetiku a projekty, které mě v březnu zaujaly. Přeju hezké čtení!

KAVÁRNY & BISTRA & RESTAURACE

Jaké novinky přinesl březen pražské gastro scéně? Tak třeba vršovickou pobočku Typika Coffee, nádhernou zahradu vinohradského La Forme bakery&cafévietnamské bistro / kavárnu Ăn Quán v Dejvicích, za kterým stojí brácha Jackieho (otce Mazelabu, Cafefinu a dalších vyhlášených pražských kaváren), hotelový Mez bar Prague, součást krásného hotelu Andaz v centru, nebo irský bar Arthur’s Pub, který vás v mžiku přenese do rušných ulic Temple Baru.

KOSMETIKA

Z kosmetiky mám pro vás tentokrát tip na značku péče o vlasy Balmain Paris Hair Couture, konkrétně trio Moisturizing Styling Cream na hydrataci a vyhlazení vlasů před foukáním, bezoplachový kondicionér Leave-in Conditioning Spray a olejíček Argan Moisturizing Elixir. Všechny zmíněné produkty používám už od konce října, ale s ohledem na to, co se mi stalo, jsem chtěla se sdílením počkat až do chvíle, kdy si budu jistá, že vám její produkty můžu s čistým svědomím doporučit. Až pořádně otestuji další, určitě se tu taky objeví.

TELEGRAFICKY

 

Exit mobile version
Přejít k navigační liště