Site icon VERONIKA

Prague Coffee Guide je na světě!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tak a je to tady. Pro jistotu se musím štípnout do ruky, abych se ujistila, že se mi to opravdu jen nezdá. Prague Coffee Guide je na světě. Ve středu jsem podepsala všechny knížky, které jste si koupili v předprodeji, a od té doby se musím usmívat, kudy chodím.

Zdá se mi to, jako by to bylo včera, co mě oslovil Jakub z nakladatelství Pointa, a teď tu sedím a držím v rukou svůj malý sen. Listuji stránkami, prohlížím si fotky a vzpomínám na ty dlouhé hodiny, které jsem tvorbou knížky strávila. Na to, kolik stresu a euforie mi to všechno přineslo. Kolik lidí mi pomohlo. Jak velká lekce to pro mě byla.

Co pro mě ale znamená vůbec nejvíc, je fakt, že jste mě v tom nenechali. Že jste mě podpořili, aniž byste knížku vůbec viděli. Moc dobře vím, jak zdlouhavý je rozhodovací proces zákazníka (ten marketing mi už leze na mozek, co?), a proto se mě nepřestává udivovat, kolik z vás mi věřilo. Ani nevíte, jak moc si toho vážím.

Abyste byli v obraze, od doby, co jste mi pomohli vybrat potřebnou částku a Pointa odeslala finální verzi Prague Coffee Guide do tiskárny, jsme pracovali na zajištění distribuce, domlouvali kavárny, kde se knížka bude prodávat, ladili e-shop, organizovali tiskovku, která proběhne příští týden v krásném SmetanaQ Café & Bistro, a já jen z celého srdce doufala, aby všechno klaplo. Aby se vám knížka líbila a měli jste z ní takovou radost, jako mám já.

A teď můžu už konečně říct, že je hotovo. E-shop běží, vybrané kavárny dostanou výtisky co nevidět a pokud nás Česká pošta nenechá ve štychu, budou mít Prague Coffee Guide brzy doma i ti z vás, kteří si ho koupili v předprodeji.

A jestli jste s koupí knížky do teď váhali, mám pro vás jednu zprávu – dotisk už pravděpodobně nebude. Tak jestli by vám, nebo někomu ve vašem okolí udělal Prague Coffee Guide radost (nejen) pod stromečkem, budu moc ráda, pokud si ho objednáte na tomto odkazu.

Děkuju!

Veronika ♥

P.s.: Nezapomeňte mě pak označovat na Instagramu a používat hashtag #praguecoffeeguide ♥

Exit mobile version
Přejít k navigační liště