Site icon VERONIKA

Pokřtíme Prague Coffee Guide!

Nechce se mi tomu věřit, ale blázinec kolem knížky je po půl roce už asi opravdu za mnou. A že to fakt nebyla procházka růžovou zahradou, jste mohli sledovat jak tady na blogu, tak na mém Instagramu. Zkrátka a dobře, jak už tomu tak bývá, pokazilo se toho hodně. Řešila jsem milion věcí, o kterých jsem ani neměla tušení, že někdy v životě budu řešit, plavala jsem, nestíhala jsem, stresovala jsem se a tajně doufala, že všechno dobře dopadne. A dopadlo. Díky vám.

No a i když jsem se zařekla, že už si konečně na chvíli odpočinu, nedalo mi to a rozhodla jsem se, že jako takovou pomyslnou třešničku na dortu musím ještě uspořádat křest. Nečekejte ale žádné oficiality, dress code a nekonečné proslovy. Ze všeho nejvíc bych si totiž přála, aby po tom všem, co knížce předcházelo, byla tahle chvíle hlavně na pohodu. Abychom si společně užili nedělní dopoledne v krásném SmetanaQ Bistro & Café, polili knížku (jak jinak než kafem) a popovídali si o všem, co vás zajímá.

Samozřejmě se nebojte vytáhnout ani přátele, nebo kohokoliv, s kým se chcete vidět v tomhle předvánočním čase, kavárna bude normálně v provozu, takže mě můžete sledovat jen tak po očku, když si zrovna budete pochutnávat na nějakém bohatém brunchi, které SmetanaQ fakt umí:)

Veškeré další informace najdete ve facebookové události, takže si ji nezapomeňte zakliknout a budu moc ráda, pokud mi dáte vědět, jestli se chystáte přijít, abych alespoň zhruba věděla, na koho se můžu těšit:)

Děkuju a vidíme se 16.12. v deset hodin dopoledne ve SmetanaQ Bistro & Café!

Veronika ♥

P.s.: Prvních 50 příchozích zvu na kafe:)

Fotky jsou z tiskové konference k PCG a děkuji za ně Elišce Slovákové ♥

Exit mobile version
Přejít k navigační liště