Site icon VERONIKA

Bonjour Paris!

Tak tady to tehdy všechno začalo. Před rokem, kdy jsem stvořila Stylish Coffee, jsem odsud, plná nadšení a nervozity zároveň, psala svoje první články. Tady, ve městě lásky, mojí milované Paříži. Od té doby uplynula spousta času, blog mi přinesl nespočet zážitků, nových přátelství a příležitostí a teď se zas vracím na místo činu. A vás vezmu opět s sebou.
Když si naše letadlo pomalu razilo cestu skrze hustou mlhu, pořád jsem netrpělivě sledovala hodinky a nemohla jsem se už dočkat cíle. Těšila jsem se jak malá holka, co vám budu nalhávat. Čas jsem si krátila mojí oblíbenou knížkou Se šarmem Pařížanky, vypisovala jsem si všechny kouzelné módní butiky a trendy restaurace a doma jsem nemohla nechat ani milovanou How to be a Parisian, která s mě opět přesvědčila o starém známém, že:
Život je krásný… po francouzsku!

Do našeho útulného bytu, který jsme si pronajali přes Airbnb, jsme dorazili dnes k večeru, odhodili jsme ubíjející kufry a vyrazili do ulic. Ani vám nebudu povídat, jak mi tohle město chybělo!
Pod dozorem světélkující Eiffelovky jsme se procházeli chladnými zahradami, obdivovali dlouhé bagety, lákavé palmiers a pestrobarevné makronky v místních boulangeries.
Minuli jsme nádherně osvětlený Louvre a večer jsme zakončili v překrásné vinotéce Ma Cave Fleury. Nenechte se odradit internetovými stránkami, tam totiž nenajdete to zvláštní kouzlo, které má, když je plná veselých, mírně podnapitých Francouzů, kteří si užívají tu pravou joie de vivre!
 
Tak to je pro dnešek vše, já už radši vypínám počítač a nemůžu se dočkat dalších dnů! A vy půjdete se mnou, to je jasná věc.
Mějte se nádherně,
Veronika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version
Přejít k navigační liště