Site icon VERONIKA

Tipy | Gastro | Listopad 2022

Co přinesl listopad pražské gastroscéně?

Lokálové

Milujete cestování po Česku a chcete přitom chutně a kvalitně jíst? Přejete si dostat výběr těch nejlepších lokálních produktů, aniž byste se museli zabývat jejich hledáním a nakupováním? Lokálové vám přímo pod nos naservírují bedny plné pečlivě vybraných čerstvých i trvanlivých potravin. Uvnitř můžete najít křupavý chléb, marmeládu, hřejivou pálenku, domácí pomazánky a spoustu dalších produktů, co vznikly s láskou a respektem k místním lidem i kraji(ně). Kde všude už jsou bedny a honesty bary k dostání, zjistíte na webu.

Cafe Kávokno

Kavárna Cafe Kávokno, neboli výběrová káva z okénka v centru Prahy, má nově i posezení. Výdejní oknénko dál zůstává, nově tu ale můžete posedět, vydechnout, číst si knížku nebo pracovat a dát si k tomu dobrou kávu nebo pečivo.

25,2 rpm

Record store, espresso bar & pečivo z praktiky. Co víc si přát?

Automat Matuška

Dejvice mají nově Automat Matuška. Výčep, kde se čepuje pivo Matuška, občas hraje DJ a kde vám v kuchyni se smokerem připraví dejvické BBQ. Tohle prostředí budete buď milovat, nebo nenávidět. (Já patřím do první skupiny.)

No a pokud by vás zajímaly další tipy, všechny kavárenské novinky pravidelně doplňuji do mapy kaváren nebo sdílím na mém Instagramu @veronikatazlerova, tak se čas od času můžete podívat i tam.

 

Exit mobile version
Přejít k navigační liště