Site icon VERONIKA

Tipy | Březen 2021

Když vám píšu tyhle řádky, užívám si poslední chvíle svobody. Slunce mi hřeje spálené tváře, usrkávám ledové cold brew a pozoruji mořské vlny, které se rozbíjejí o písečnou pláž.

Týden, který jsem na Gran Canaria strávila, utekl jako voda, ale než vám ukážu, jak krásně nám tu bylo, mám pro vás dnes další várku tipů na nové kavárny, kosmetiku a projekty, které mě za poslední měsíc zaujaly. Přeju hezké čtení a v dalším článku se potkáme na Kanárských ostrovech.

KAVÁRNY & BISTRA & RESTAURACE

Co odlišuje úspěšné od neúspěšných? Skutečnost, že se nevzdali. A v gastru to teď platí dvojnásob. I přes nekončící vládní restrikce většina kaváren stále (úspěšně) bojuje a světe div se, vznikají nové. Mezi mé březnové objevy patří kavárna 20m2, Yes kafe / wine v Karlíně, bistro Šlechtovka a pekárna Okýnko.

A když už jsme u těch kaváren, česká pražírna The Miners se pustila do výroby 100% kompostovatelných kapslí s výběrovou kávou a aby ji mohla rozjet ve velkém, potřebuje naši pomoc. Já jsem měla možnost už pár vzorků ochutnat a jsem nadšená, tak doufám, že se kampaň podaří dotáhnout do konce.

KOSMETIKA

Kosmetické tipy mám pro vás tentokrát jen dva. Prvním je Clinique Even Better Clinical Serum Foundation, lehký krycí make-up, který kombinuje účinky dekorativní a pečující kosmetiky a krásně sjednocuje a hydratuje pleť.

Druhou láskou je parfém Yves Saint Laurent Libre Intense, kterým si každé ráno připomínám, jak moc mi u nás chybí svoboda, kterou skrývá v názvu…

MIŠMAŠ

Jestli si také potrpíte na zkrášlování bytu, neměl by vám uniknout vyhledávač nábytku a dekorací Favi. Já tam nedávno objevila nádherné vintage šálky (některé jsou fakt za babku) a inspiraci na další poklady tam od té doby čerpám pravidelně.

TELEGRAFICKY

 

A pokud by vás zajímaly další tipy, všechny kavárenské novinky neustále doplňuji do mapy kaváren, doporučení na podcasty a weby do tohoto článku a vše samozřejmě sdílím i na mém Instagramu @veronikatazlerova.

 

Exit mobile version
Přejít k navigační liště