Site icon VERONIKA

Tipy | Beauty | Září 2022

Víte, jaké je tajemství pěkné pleti? Čistota, výživa a ochrana. Tento měsíc mám pro vás proto tipy na mojí all-time favourite obličejovou péči, bez které bych nemohla existovat. 

Hydratační krém

Pokud bych měla jmenovat jeden jediný kosmetický produkt, který mám vždycky s sebou (na cestách i v lese), je to hydratační krém. Už několik let se pravidelně vracím k Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator od Clinique, ale v posledních letech jsem si oblíbila i Hydra 24+ Crème Glacée od Payot, DayWear Anti-Oxidant 72H-Hydration Sorbet Creme od Estée Lauder nebo Kiehl’s Ultra Facial, který používám teď. Všechny jsou lehké, rychle se vpíjí, slouží jako skvělý základ pod make-up a zanechávají pleť hezky hydratovanou, hladkou a rozjasněnou.

Micelární voda

Další must-have v mé kosmetické taštičce je micelární voda, kterou si každé ráno a večer čistím pleť. Momentálně mám na umyvadle Payot Les Démaquillantes Eau Micellaire Express, kterou střídám se Sébium H2O od Biodermy.

Balzám na rty

A poslední nezbytností, kterou mám pomalu v každé kabelce, je hydratační balzám na rty. Mezi moje nejoblíbenější patří Payot Crème No.2 Stick Lèvres, Special Treatment od Grown Alchemist, Atoderm od Biodermy nebo balzám Avène Cold Cream.

 

Exit mobile version
Přejít k navigační liště