Site icon VERONIKA

Photo Diary || Srpen 2018

Processed with VSCO with a4 preset

Když jsem si koncem července říkala, jak si během následujícího měsíce konečně trochu odpočinu, ještě jsem netušila, jak úsměvné se mi to bude nakonec zdát. Plán byl jasný – přestěhovat se, pracovat na blogu a kampaních, fotit, psát, cvičit jógu, číst zajímavé knihy a vídat se s těmi, na které jsem během roku neměla čas.

Jenže… nebyla bych to já, abych se nepustila do něčeho dalšího. Začátkem měsíce mě oslovilo nakladatelství Pointa s nabídkou, která mi převrátila život vzhůru nohama. Dostala jsem možnost splnit si sen, který nosím v hlavě už pěkně dlouho, a od té doby se moje spotřeba kofeinu zvýšila tak trojnásobně. Pustila jsem se do něčeho, co je pro mě zcela nové, od rána do večera koukám do počítače, kreslím návrhy, fotím a každým okamžikem čekám, kdy se něco pokazí. Zatím to ale vypadá, že naší největší překážkou bude čas, neboť celý projekt musíme vypustit do světa už začátkem září. Tak mi, prosím, držte palce.

Abych k vám ale byla upřímná, během srpna se (dost výjimečně) našly i dny, kdy jsem na PCG (pracovní název našeho projektu) nepracovala. Mezi ně patří hlavně výlet na Lipno, který jsem si užila do posledního okamžiku. Vyrazili jsme tam s partou přátel a ubytovaní jsme byli v kempu Jestřábí, odkud jsme pozorovali ty nejkouzelnější západy slunce, jaké jsem za poslední roky viděla, spali v obřích stanech a užívali si sluníčka a letní pohody.

Mimoto jsme se jeden večer vypravili i do nedalekého Windy Point, kde jsem zažila jednu z nejlepších letních party v životě. Plápolající pochodně, vlhký písek, oheň, čerstvé kokosy, dunící hudba a skvělá parta lidí… no řekněte sami, co víc si přát?

No a druhým únikem z reality pro mě byla cesta do toho našeho lesního království, kde jsem strávila dva dny plné instantního kafe, hovorech o smyslu života, vaření na ohni a vzpomínek na začátek léta, kdy to tu bylo plné malých, neúnavných dětí. Cestou domů jsme si pak ještě udělaly rychlou zastávku v Liberci, kde jsme zaskočily do mé oblíbené kavárny Jedno kafe, a ve večerních hodinách jsem se vrátila zpátky do hektické reality, kde na mě čekaly desítky nevyřízených mailů, fotek a bůhvíčeho ještě…

Tak snad jste si srpen užili v trochu klidnějším režimu než já a teď už si užijte fotky:)

Veronika ♥

P.s.: Na bližší info ohledně PCG se můžete těšit už v následujících dnech na mém Instagramu:)

Elite Bloggers Summer Party

Opět v milovaném Berlin Bar Prague

Nádherný západy na Lipně ♥

Mé oblíbené pekařství La Petite France

Kouzelná zahrádka kavárny Pod Lipami

Pekárna Praktika

Cold drip v La Bohéme Café

Snídaně k obědu v Mezi Srnky ♥

U Myšáka ♥

S babičkou u Alchymisty ♥

S Domčou a Eliškou jsme začátkem srpna natáčely spot pro Fashion Arenu

Naše lesní království ♥

Rozhovor ve SmetanaQ

Letec espresso bar ♥

Oběd v milovaném Forrest bistro ♥

Republica Coffee Letná

Nádherná zahrádka Prague Coffee House ♥

Exit mobile version
Přejít k navigační liště