Site icon VERONIKA

Photo Diary || Říjen 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je sychravé podzimní ráno a já právě sedím v útulné kavárně nadaleko Náměstí Míru. Pomalu usrkávám první doušek kávy a přemýšlím, kam celý ten říjen zmizel. Co všechno jsem zažila, kolik skvělých lidí jsem potkala, co se změnilo a co mi udělalo radost. Od posledního Photo Diary uplynul už totiž víc než měsíc a když si to tu teď tak zpětně bilancuji, musím uznat, že to byl setsakramentsky nabitý měsíc, který mi dal nejednu lekci.

Když to vezmu hezky od začátku, během prvních říjnových týdnů jsem za přítomnosti pořádné dávky stresu dokončovala Prague Coffee Guide, se kterým je ještě pořád spousta zařizování a (hezkých) starostí. Zároveň mi začala škola, slavila jsem své jednadvacáté narozeniny, navštívila několik krásných blogerských eventů, parádní Prague Coffee Festival, na chvilku jsem se vrátila do dětství a namalovala si plecháček v dílničce Smalterie, zašla na Signal Festival i Designblok a po několika letech jsem se opět vrátila k milovanému tancování, za což děkuji nové spolupráci s John Reed Fitness Prague.

Kdybych vám tu ale měla vypisovat úplně všechno, co jsem během října zažila, byli bychom tu pěkně dlouho (pokud vás to přece jen zajímá, můžete sledovat mé Stories na Instagramu), tak už pro dnešek radši končím s povídáním a užijte si fotky:)

Veronika ♥

Holky z ACOS pokřtily diáře pro rok 2019 ♥

Po návštěvě ve Vědomá Krása ♥

Na vlasech u Lukyho ♥

John Reed Fitness Prague jsem si zamilovala!

Rowenta si pro nás přichystala krásný event ve Spell a dostala jsem na vyzkoušení tenhle žehlicí kartáč, kak jsem zvědavá:)

Už znáte MůjJogurt? ♥

Narozeniny jsem s rodinou oslavila tradičně u Alchymisty ♥

A pak následovala série narozeninových kafíček a překvapení… ♥

Designblok 2018

Workshop smaltování ♥

A konečně přišel čas i na sobotní Náplavku ♥

A na závěr pár fotek z nádherného eventu s Biodermou, který se konal v pražském hotelu Emerald. Během dopoledne jsme si navíc mohly vyrobit náramky nebo se nechat namasírovat od thajských masérek, to si nechám líbit ♥

 

Exit mobile version
Přejít k navigační liště