Site icon VERONIKA

Léto, vítej!

Já ani nedokážu popsat, jak jsem se na tohle období těšila! Konečně nemusím trávit většinu dne ve škole a rozdělovat svůj život jen mezi učení a práci. Nemusím vstávat v pět, abych ještě před první přednáškou stihla dodělat resty, u kterých jsem den před tím usnula. Můžu chodit na blogerské eventy, jezdit na výlety a pracovat si, když mám zrovna náladu a ne když mám náhodou volné okno v diáři. Můžu chodit na kafíčka s mými nejmilejšími a nevyčítat si, že bych místo toho měla dělat něco mnohem užitečnějšího. Můžu strávit dopoledne na farmářských trzích, jet s přáteli pod stan a organizovat si čas tak, jak mi to vyhovuje.

Abyste mě správně chápali, miluju marketing a nemohla jsem si k jeho studiu vybrat lepší univerzitu. Ale pořád je to škola. A poslední dobou, kdy jsem se už jakž takž postavila na vlastní nohy a musím platit ne zrovna nízký nájem, jídlo a bůhvíco ještě, je pro mě denní studium dost náročné. Pokud mě sledujete i na Instagramu, asi jste postřehli, jak mě poslední týden semestru semlel. S přípravami na zkoušky jsem začala už o Velikonocích (za což jsem fakt vděčná!) a když se mi v pěti dnech nakupilo několik testů, stresy z práce a dlouhotrvající únava, bylo vymalováno. Na jednu z posledních zkoušek jsem šla s teplotou 39.5 a sama se divím, že jsem tam ze sebe (doslova) něco vypotila.

Nicméně, teď, když vám píšu tyhle řádky, mám už skoro vše splněné a konečně mám myšlenky i na všechno, co mě během léta čeká. A jelikož v tom ještě sama nemám pořádek, rozhodla jsem se vám to tu dnes sepsat hezky černé na bílém.

V první řadě si teda budu pořád pracovat, což ale neberte jako stěžování, protože mě moje práce baví. Jasně, že ne vždycky, ale koho jo? První týden v červenci se pak opět chystám na marketingovou Summer School EACA, která se tentokrát koná v Paříži. Po loňské zkušenosti jsem si ale pro jistotu koupila letenku o pár dní dřív, abych z toho nádhernýho města alespoň něco viděla. Chci tak zase trochu vystoupit ze své komfortní zóny, poznat nové lidi a znovu si vyzkoušet sólo cestování. Přiznávám, že z toho mám strach, ale vím, že to bude zkušenost k nezaplacení. A kdybyste náhodou od 28.6. byli taky v Paříži, moc ráda s vámi zajdu na kafe!

Zbytek měsíce pak budu zase střídavě pendlovat mezi pražským životem a tím naším lesním královstvím, kde v červenci pořádáme dětský tábor. Stany, polní kuchyně, táborák a skvělá parta lidí… jak já už se těším!

V srpnu se pak po několikaleté pauze chystám na pár nocí do mé milované Kodaně a v závěru měsíce jsme si s kamarádkami pronajaly malý domek v Mikulově, kde ani jedna z nás ještě nikdy nebyla. Tam máme v plánu výlety po okolí, kavárny a hlavně relax a pohodu.

A mým zatím posledním (a možná dost ambiciózním) plánem na prázdniny je začít pozvolna pracovat na bakalářce, abych ten poslední rok už nějak doklepala a na jaře se z toho všeho úplně nesesypala…

Kam se v létě chystáte vy?

Veronika ♥

Šperky – Babioles | Ledvinka – CCC Shoes & Bags | Kabát z druhé ruky | Brýle – Zoot | Sukně – Zoot | Pruhované tílko – Zoot

Exit mobile version
Přejít k navigační liště